Klara Chrysander

4 månader
What??
Jag har helt och hållet, ärligt, glömt att jag gjorde denna bloggen.
Det var ju ett tag sedan jag bloggade regelbundet så har ju inte riktigt det inne som "rutin" så att säga, hah. Det var alltså snart fyra månader sedan jag skrev något här. Skärpning på det, haha.
Men satt hemma nu och kände att jag var i ganska stort behov av att göra något kreativt. Speciellt nu när jag snart tar studenten och jag insåg att jag inte har något plugg kvar att göra och plötsligt hade jag så mycket möjligheter att göra vad jag vill att jag nästan blev rastlös men också stressad av att tänka på det. Vad ska jag göra och vad ska jag börja med?
Men men men. Jag var i stan idag och hade kameran med mig, tog lite "street bilder" som jag kan dela med mig utav. Är inte riktigt bekväm med att fotografera random människor på stan, jag vet att jag får det enligt upphovsrättslagar och sådant då vi gått igenom det i skolan, men det är mer jag som inte är riktigt bekväm med det och inte riktigt vet hur jag ska agera ifall en person säger till mig när jag fotograferar dem. Anyways, här kommer lite bilder! Vad tycker ni om street fotografering? Själv tycker jag att det är ett spännande sätt att följa olika människor i staden och att fantisera ut hur deras liv ser ut. Man vet ju aldrig hur det egentligen är, men man kan ju alltid gissa.
Btw, street fotografier är ju oftast i svartvitt, men jag tycker det kan vara kul att varva lite med färg. :)